Er du en rigtig “audiofil”, og har du efter længere tids overvejelser endelig fået investeret i det perfekte lydsystem til dit hjem? Så mangler du egentlig blot at få indrettet et audio-værelse til formålet. Andre vil måske kalde det et “lydrum” eller lignende. Kald det, hvad du vil, for det ændrer ikke på det faktum, at når du har været ude og investere store summer på det perfekte lydsystem, så fortjener det virkelig at blive taget i brug i et dertil perfekt indrettet værelse.

Læs derfor med her. Vi har nemlig samlet en række tips og tricks til, hvordan du indretter det perfekte audio-værelse.

Gør indretningen hjemlig og behagelig

Først og fremmest bør du ikke gå ned på udstyret, når vi taler indretningen af værelset. Overvej derfor at indrette værelset på en stilsikker og skandinavisk inspireret facon. Til formålet kan du med god samvittighed smutte forbi BGA.dk, som er en kæmpe webshop med masser af fede indretningsrelaterede varer. Her finder du f.eks. billedrammer og plakater, og her er der allerede et godt bud på din kommende indretning. For hvorfor ikke hænge nogle fede plakater med dine favoritbands op. Det er trods alt sikkert dem, du skal lytte til på dit audio-værelse. Eller hvad med filmplakater, såfremt du måske skal indrette en hjemmebiograf, og i den forbindelse få det optimale ud af dit nye lydsystem?

Find ud af hvad dit lydsystem skal bruges til

Det bringer os naturligt videre til vores næste tip til dig. Og det er, at du skal finde ud af, præcis hvad du vil have ud af dit lydsystem, samt hvad det skal bruges til. Skal du udelukkende lytte til musik på værelset? Eller har du måske investeret i et lydsystem som samtidig kan bruges som hjemmebiograf. Hvis sidstnævnte mulighed gør sig gældende, så overvej at indrette værelset som en lille biograf. Komplet med autentiske biografsæder og hele baduljen. Og hvem ved, måske kan du også finde en sjov popcornmaskine på tilbud på Den Blå Avis eller lignende? Dine venner vil elske at komme forbi hos dig!

Husk akustikken

Sidste punkt på dagsordenen er akustikken. Det er meget vigtigt, at du husker, at lyd bliver reflekteret på forskellige former for materialer, og at du dermed bør indrette dit værelse så du får maksimalt udbytte af dit kraftige lydsystem, samt dets mange muligheder. Der findes forskellige materialer såsom specialdesignede lofter, som du kan indrette værelset med, og som alle forbedrer akustikken i rummet. Søg gerne professionel assistance i denne forbindelse.

Author