I gamle dage stod musikanlægget – eller pladespilleren – som regel på sin faste plads i stuen. Det var her, der kunne høres musik – og kun her. Ville man høre noget andet, måtte man pænt vente i køen med sine plader, bånd eller CD’er i hånden.

I dag ser det hele heldigvis meget anderledes ud, og med nutidens multifunktionelle lydsystemer kan alle høre det, de gerne vil, uanset om de befinder sig stuen, soveværelset, badeværelset, kælderen eller børneværelset.

Multirumssystemer er efterhånden blevet ganske almindelige i de danske hjem, og det er ikke længere blevet en kæmpe udskrivning at få råd til et lydsystem med multirumshøjtalere. Om det skal være B&O, Sonos, Denon, Harman/Kardon eller noget helt femte, er op til din individuelle smag. Sonos har i mange år haft førertrøjen på, men efterhånden er der rigtig mange gode bud på velfungerende lydsystemer til hele hjemmet, som også er til at betale sig fra.

Går du ned til din lokale lydekspert, kan du være sikker på, at få den nødvendige rådgivning, ligesom du vigtigst af alt også kan få lov at høre, hvordan det lyder – og finde ud af, hvordan teknikken fungerer, når lyden skal fordeles i hjemmet. De fleste lydsystemer fungerer perfekt i samspil med din mobiltelefon eller tablet, hvor du i forvejen har dine musiktjenester liggende.

Og det gode ved disse lydsystemer er også, at du kan starte i det små med en enkelt højttaler og så udvide efterhånden, som du får råd. Du kan også i mange tilfælde tage højtalere med i sommerhuset, så du altid har den fedeste lyd med dig.

Men der er også andre fordele ved lydsystemer med multirums-funktion. Holder du f.eks. en stor fest, kan du også slippe for den evindelige kamp om playlisten. Så kan du indrette musikken således, at du hører rock i stuen, jazz i køkkenet og techno i kælderen.

På den måde undgår du sure miner – og samtidig er du sikker på at modtage masser af high fives, når du tager en rundt for at skåle med dine gæster.

Musik er en nødvendighed til enhver fest, men selv om du har den bedste lydkvalitet, den fedeste playliste og højttalere i alle rum, skal du naturligvis også peppe festen op med tilbehør og gadgets, så festen for alvor kommer til at blive husket.

Her er det oplagt at besøge https://www.partyking.dk/, som har alt, hvad du behøver – og mere til – til din næste fest. Så er du sikker på, at folk både kommer til at tale om den fede musik og den fantastiske stemning i dagevis.

Lydsystemer er kommet for at blive, og der udvikles konstant på både brugervenlighed og kvalitet – til glæde for dig og alle de andre, du deler musikken med.

Author