Det er naturligvis også en udfordring at finde ud af, hvor det er, du skal købe et lydsystem til din virksomhed. Hvis du ikke har nogen fornemmelse af, hvor du skal begynde, så er det en ualmindelig stor jungle at finde rundt i. Der findes rigtig mange butikker derude, og da der findes både fysiske og online butikker, kan det være svært at vælge. I de større byer kan du finde en B&O-butik, mens der rigtig mange steder sælges både Sony og Sonos. Der findes naturligvis også andre udvalg af mærker, og hvis det er et andet, du er til, så anbefaler vi at gå efter det.

Når du er førstegangskøber, anbefaler vi, at du tager i en fysisk butik. Der er sikkert en HiFi-butik i nærheden af, hvor du bor, og selvom du ikke har været der før, så anbefaler vi dig at tage derhen. Her kan du få en god snak med kompetente og dygtige sælgere, der ved noget om lyd, og de kan med sikkerhed guide dig i retning af, hvad det er, du har brug for. Hvis ikke de kan hjælpe dig, så anbefaler vi dig blot at tage et andet sted hen. Det kan være en rigtig god idé at besøge en HiFi-butik i en større by som f.eks. Aarhus eller København, for de har som regel et lidt større udvalg. I de større byer kan du som sagt også finde en B&O-butik, og hvis det er dét, du går efter, så anbefaler vi dig at besøge en sådan butik. Du kan også vælge at købe B&O over nettet, og her vil du ofte få 10% i rabat på din bestilling. Dog anbefaler vi ikke en førstegangskøber at købe på nettet.

Hvis du tidligere har købt lydsystemer enten til dig selv eller din virksomhed, skal du ikke være så bange for at købe på nettet. De fleste steder er der mange penge at spare, og det gode er også, at du langt de fleste steder vil kunne returnere lydsystemet, uden at du skal betale en krone. Det er jo ret dejligt, og de fleste af os vil jo gerne kunne returnere varer, hvis ikke vi kan lide dem. Vi anbefaler dog til hver en tid at besøge en fysisk butik, hvis du ikke kender til lydsystemer, for her vil du få god hjælp, og du kan samtidig høre lyden.

Author